Borsch.

 

Borsch is a soup, which is traditionally cooked including beetroot as a main ingredient, which gives it a strong red color. The Ukrainian and Russian name is borsch – pronounced borʃ t ʃ. It is usually served with smetana :)

 

1/2       kilo beef tenderloin steaks preferrably on bone

100g    smoked lard (pork fat) or bacon

2          carrots (chopped)

3          onions (chopped)

2          big beets

3          medium potatoes

1/2      head of cabbage

4          cloves of garlic

Parsley, sour cream, vinegar

 

1. Boil meat for one hour in salted water until it is tender.

2. Cut onion, carrots, peppers, potatoes, cabbage.

3. To grate beets.

4. Cut fat on small pieces

5. Fry onion and carrots in small skillet-set aside with meat, using vegetable oil until beautiful golden colour.

6. Fry lard or bacon in small skillet-set aside with meat and vegetables

and sauté chopped beets with it until soft. Add 2 spoons of vinegar.

7. Get meat out of pot and shred-set aside.

8. Put raw potatoes and raw cabbage into boiling broth.

9. After cabage and potatoes have boiled for 5 minutes, add beets, carrots and onions and shreded meat.

10. Boil for 10-15 minutes.. Add chopped garlic, black pepper and other spices of your choice.

11. SERVE WITH SOUR CREAM!


Комментарии

6 комментариев на ««Borsch.»»

  1. Тоха

    Ну кулинааар)

  2. Iceage

    nice shot, go on

  3. Mitja

    Артем, привет.
    Это Митя Шатский. Помнишь, мы английский вместе учили. Прикольное совпадение. Увидел картинку на форуме http://www.accent-club.ru/forum/topic.asp?TOPIC_ID=18287&whichpage=7
    , решил скопировать адрес и увидел
    http://garusev.df.ru/img/1192444834__25706_D15102007001.jpg
    Оказалось именно тот Гарусев, о котором я подумал.

    1. admin

      Привет :) А как ты узнал, что это тот Тема? Эту фотку, кстати сделал перец из Экванта, ты еще там?

  4. Гоша

    Нууу…ты реален…товаиш шеф-повар

  5. Туська

    mmm, appetizing!